Презентація "Прикраси з овочів"
Цікаве оформлення салатів
Тема уроку: Приготування страв з пісного тіста. Інструктаж з охорони праці.
Тема уроку: Приготування вареників з різною начинкою.
Тема уроку: Приготування млинців на кислому молоці.
Тема уроку: Приготування налисників.
Цікаве оформлення салатів
Тема уроку: Приготування страв з пісного тіста. Інструктаж з охорони праці.
Тема уроку: Приготування вареників з різною начинкою.
Тема уроку: Приготування млинців на кислому молоці.
Тема уроку: Приготування налисників.
Тема 2.1: Робота в цеху для миття посуду:
Тема 2.2: Механічна і кулінарна обробка овочів та грибів.
Тема 2.3: Механічна і кулінарна обробки риби. Приготування напівфабрикатів:
Тема 2.5: Механічна кулінарна обробки м'яса, м'ясопродуктів, сільськогосподарської птиці, субпродуктів, приготування напівфабрикатів:
Тема 2.6: Приготування страв з круп, макаронних виробів і бобових:
Немає коментарів:
Дописати коментар